Feng Shui tekercs | Nyitóoldal | Kapcsolatfelvétel |

Igazi Feng-Shui Térrendezés® ··· Feng-Shui Oktatás és Tanácsadás
Pocsai Kata: 30/26-35-437 és Török Miklós: 30/92-99-328 ··· Szél-Víz Bt.

Feng Shui fejléc

Interaktív kincsek

A honlapot látogatók számára szeretnénk segítséget nyújtani, hogy … >>>

Méretszámítás

A Földre a materiális környezet jellemző, azaz mindennek van mérete. A méretek segítségével kifejezhető a harmónia. Léteznek kedvező és kedvezőtlen méretek, vagyis az általuk teremtett harmonikus, illetve diszharmonikus térélmény. … >>>

Pocsai Kata Feng-Shui Tanácsadó

 

Pocsai Kata Feng Shui Tanácsadó Gyakran megkérdezik tőlem, hogy számomra mit is jelent a feng-shui.

1999-ben ismerkedtem meg a Feng-Shuival, Szegeden tanultam a Magyar-Tibeti Orvostudományi Kutató és Fejlesztő Intézet professzoránál, Dr. Fenyvesi Péternél.
Nagyon sok könyvet elolvastam ezzel a témával kapcsolatban, ahogy egyre jobban bele ástam magam, annál több kérdés fogalmazódott meg bennem.
A bizalmamat vetettem bele ebbe a tudományba, hiszen több ezer éve fenn tudott maradni, így biztos, hogy "működőképes technológiával" rendelkezik.

Így jutottam el a Feng-Shui másik nagy ágához, az Iránytű Iskolához - ebből alakult ki a Formák Iskolája -, ami bárhol használható, viszont nagyobb felkészültséget, több mérést és számítást igényel, ezáltal eredményesebb is.
Ehhez a tudáshoz Mesterem segítségével jutottam el, amit ezúton is köszönök neki.
Jómagam a tudatos térértelmezés és az ebből fakadó tanácsadás híve vagyok.

Férjem, Török Miklós, akinek eredeti végzettsége távközlési üzemmérnök, folyamatos érdeklődéssel támogatta utamat. Majd sikereimet látva segített ezt a munkát vállalkozás keretein belül végezni. Ő jelenleg a cég adminisztrációs és marketing feladatait látja el.
Így lettünk Szél-Víz Bt., ami a Feng-Shui szavak szó szerinti fordítása.

2005 fordulópontot hozott a cég életében, az üzleti vállalkozásunkat kiszélesítettük.
2005-ben felkértek bennünket, hogy az Európai Levelező Oktatás Kft. részére a Feng-Shui oktatási tananyagot készítsük el. A tananyagban 32 lecke - munkafüzetben több száz oldalon keresztül, részletesen írtunk a feng-shui elméleti és gyakorlati ismereteiről.

2006-ban megjelent közös könyvünk: A nyugati környezetben is használható Feng-Shui címmel (Bioenergetic Kiadó).

1999 - a mai napig az elméleti oktatás mellett Feng-Shui Térrendező, tanácsadói praxist folytatok.

 

A válaszadás közben egy érzés folyamatosan ott motoszkál a fejemben, amit szavakba kellene ültetnem, hogy igazán válaszolni tudjak a kérdésére:

13 éve folyamatosan körülvesz a feng-shui, hiszen a saját otthonunk volt az első, melyet feng-shuilag kialakítottam. De nem csak a környezetem, hanem a belső világom is a feng-shui hatására változott, jobbult meg. Mondhatom azt a feng-shuiról, hogy az életem.

Aktualitás

ESZMOG Védelem MEGÚJULT RAYONATOROK! (Részletek az 'Eszközök' - 'Védelmi eszközök' menüpont alatt)

Elérhetőség

Pocsai Kata:
   30/26-35-437

Török Miklós:
   30/92-99-328

Email:
   info@szelviz.hu

Feng-Shui napi-tipp

A színek erőt adnak?
Kétségtelenül igaz, hogy az élénkítő hatású Jang színek fokozzák az éberséget és az aktivitást. Az éber ember több energiát szabadíthat fel, viszont az, aki folyamatosan kizsákmányolja saját energiaforrásait, az számítson arra, hogy sok betegség a kimerült szervezete kevésbé védett a kórokozókkal szemben.

1999-2016. Szél-Víz Bt. Minden Jog Fenntartva! Igazi Feng-Shui Térrendezés®   |    Kapcsolatfelvétel   |