Feng Shui tekercs | Nyitóoldal | Kapcsolatfelvétel |

Igazi Feng-Shui Térrendezés® ··· Feng-Shui Oktatás és Tanácsadás
Pocsai Kata: 30/26-35-437 és Török Miklós: 30/92-99-328 ··· Szél-Víz Bt.

Feng Shui fejléc

Interaktív kincsek

A honlapot látogatók számára szeretnénk segítséget nyújtani, hogy … >>>

Méretszámítás

A Földre a materiális környezet jellemző, azaz mindennek van mérete. A méretek segítségével kifejezhető a harmónia. Léteznek kedvező és kedvezőtlen méretek, vagyis az általuk teremtett harmonikus, illetve diszharmonikus térélmény. … >>>

Földsugárzás (Geopatikus terhelés) mérés

Az emberek már régen tudták, hogy szervezetünk állandó sugárhatásnak van kitéve. Ezek a sugarak egyrészt a világmindenségből érkeznek, másrészt a földből jönnek. A Föld és az égitestek sugárzásokat bocsátanak ki. Ezen sugárzások hatással vannak az emberek és az állatok életfunkcióira, sőt magatartásukra is kihatnak, a növények növekedését pedig befolyásolják.

A népnyelv minden földből érkező és szervezetünket érintő sugarat földsugárzásnak nevez. Hozzá kell tenni, hogy a földsugarak fogalma lényegében az emberi szervezetre káros sugarakat jelenti. A földsugárzás fogalomkörébe számos sugárfajta tartozik.

A földsugárzás nem egységes, hanem sugárzások, és különböző hullámok együttese alkotja. Az energia döntő részét a kozmosz és a Föld közötti tér potenciahullámai alkotják. A kozmosz és a Föld között egyenletes feszültségmező alakult ki, amely a föld vetődései, vízerek, törések, érctelepek fölött torzul, vagy koncentrálódik. Ez a feszültségmező, másként földsugárzások, kozmikus hullámok esténként megerősödnek, éjjel egy és két óra között erejük kétszeresére nő. Az időjárás is hatással van rájuk. Nyirkos időben a hullámok erősebben, mint száraz idő esetén és csúcspontjaikat zivatarban érik el dupla intenzitással.

A földsugárzás megnevezés megtévesztő lehet, ezért a szakirodalomban újabban ingerzónáról, zavarzónáról vagy helyhez kötött sugárzásról lehet olvasni, ami alatt ugyanazt értik.

PS10 biorezonanciás műszer Ezeket a földsugárzásokat lehet mérni ingával és más különböző radiesztéziai (szó jelentése: sugárzás érzékelés) eszközökkel, mi az "R-PS10"-es mérőműszerrel dolgozunk.
Radiesztéziai mérés esetén a geopatikus sugárzásokat feltérképezzük, tanácsot adunk a bútorok elhelyezésére, például megkeressük az ágynak a legjobb helyet, és ha szükséges, javaslatot adunk a kivédési, védekezési lehetőségekről.

Írásban átadásra kerül a felmérés közben készített rajzok.

  • Felmérésre kerülő geopatikus sugárzások (földsugárzások):
    • Vízér sugárzás …>>>
    • Hartmann-háló sugárzás …>>>
    • Curry-háló sugárzás …>>>

Radiesztézia

Ár (Ft)

Vízerek
Hartmann-háló
Curry-háló
+
Elektroszmog mérés
6000 Ft/ ÁFA 0; első szoba, további helységek 5000 Ft/szoba
Budapest -  kiszállási díj: 6000 Ft
Megjegyzés:

Vízerek

A földsugárzások keletkezését több okra vezethetjük vissza. Legismertebbek azok a földsugárzások, amelyek létrejötte vízerek létezésével vannak összefüggésben.
A föld felszínén futó vízfolyásokhoz hasonlóan, a föld mélyét is keresztül-kasul behálózzák a felszín alatti vízáramlások, mint testünket a vérerek és a nyirokerek.

Olyan áramlásokról is tudunk, amelyek nem kapcsolhatók az ismert felszíni vízfolyásokhoz. Ezekben az esetekben a talajban áramló természetes vízmozgásokról beszélünk.

A mesterséges vízáramlást az ember állítja elő, az épületek vízvezetékei, és csatorna rendszerei, a padlófűtés, a falfűtés, a parketta alatt meghúzódó fűtéscsövek által.

Elméletileg a vízérsugárzás a talajban áramló víz felett függőleges irányba mérhető. A felszín domborzati viszonyai, az ember alkotta objektumok képesek torzítani a sugárzást, ezért fordulhat elő, hogy a felszínen, vagy a szobában a tényleges geológiai elhelyezkedéstől eltérő helyen észlelhető a vízér kellemetlen hatása.
A vízérsugárzás mérésénél lényeges feltárni a vizsgált környezetben található vízerek tényleges helyét, illetve (torzíthatóságából kifolyólag) az ingerlő energiaterét.

A vízerek megkeresését akár már az épülendő ház megépítése előtt a telek felmérésével is megtehetjük, ilyenkor a ház helyének a pontosításánál fel tudjuk ezt az információt is használni. Egy megépült ház vagy lakás esetében az egyes szobákban "R-PS10"-es mérőműszerrel végezzük el a vízér felmérését, ilyenkor körbejárjuk a körülhatárolt területet, és megjelöljük jelölőcsíkkal a talált vízér helyét.

Hartmann - sugárzás

A Hartmann - sugárzás természetes eredetű földsugárzás egyik legismertebb fajtája. Az ingersávok elrendezésére jellemző a háló rendszer pontosan úgy, ahogy a térképeken jelölik a hosszúsági és szélességi vonalakat, fokokat. A Hartmann - sugárzás ingersávjai behálózzák az egész földet. Átlagos háló távolsága 2-3 m. Az egyenlítő felé közeledve szélesedik, a Föld sarkok felé közeledve sűrűsödik a háló szerkezete.
A Hartmann - sugárzás egyik fontos jellemzője, hogy torzítható. E rendszert egymástól függetlenül két magyar ember is felfedezte: Csalány Ferenc gépészmérnök, és Hernádi Mihály orvos. A világ mégis egy harmadik személyről, Hartmann - hálónak nevezi.

A Hartmann - hálóról megállapítható, hogy a Föld belseje és a sztratoszféra (a légkörnek a Földtől 10-15 km magasságban kezdődő felső rétege) közötti függőleges irányú energiakapcsolat része.

Az ingersávok egymástól való távolsága a terep adottságaitól függ. A minden zavaró tényezőtől mentes Hartmann - háló ingersávjainak egymástól való távolsága Magyarországon 2-4 méter között van. Az ingersávok egymásra merőleges kereszteződéseit rácspontoknak, csomópontoknak nevezik.

Sok emberre gyakorol kellemetlen hatást a Hartmann - sugárzás legerősebb 30-40 cm-es sávja. A Hartmann - háló sávjaiba lépő ember szervezete apró, de igen jelentős változásokkal reagál ezekre a sugárzásokra. Vannak olyan emberek is, akik erős immunrendszerrel rendelkeznek, és kevésbé zavarja őket ez az ingerlés.

A Hartmann - sugárzás mérésénél a több dolgot is figyelembe kell vennie, melynek mérését "R-PS10"-es mérőműszerrel végezzük el.

Curry - sugárzás

A Hartmann - sugárzáshoz hasonlóan, viszont átlósan fut egy másik hullám-rácsháló, melyet dr.Wittmann és dr.Curry fedezett fel. A szakirodalomban Curry - hálóként vált ismerté. A Curry - sugárzás is természetes sugárzása a Földnek, torzítható, rácshálós szerkezete 2-3 méteres.

A Curry-sugárzás negatív ingertartományainak hatását a Hartmann-sugárzás ingerléséhez hasonlíthatjuk, viszont a pozitív sávok kereszteződési pontja erősen töltő, kedvező hatású. E kedvező, töltő hatás csak akkor érvényesül, ha a sugárzás pozitív kereszteződése tiszta, vagyis nincs rajta másik ingerlő hatás, melynek meghatározásához a helységet fel kell térképezni. A mérésnél használt mérőműszer a "R-PS10"-es.

Aktualitás

ESZMOG Védelem MEGÚJULT RAYONATOROK! (Részletek az 'Eszközök' - 'Védelmi eszközök' menüpont alatt)

Elérhetőség

Pocsai Kata:
   30/26-35-437

Török Miklós:
   30/92-99-328

Email:
   info@szelviz.hu

Feng-Shui napi-tipp

A színek erőt adnak?
Kétségtelenül igaz, hogy az élénkítő hatású Jang színek fokozzák az éberséget és az aktivitást. Az éber ember több energiát szabadíthat fel, viszont az, aki folyamatosan kizsákmányolja saját energiaforrásait, az számítson arra, hogy sok betegség a kimerült szervezete kevésbé védett a kórokozókkal szemben.

1999-2016. Szél-Víz Bt. Minden Jog Fenntartva! Igazi Feng-Shui Térrendezés®   |    Kapcsolatfelvétel   |