Feng Shui tekercs | Nyitóoldal | Kapcsolatfelvétel |

Igazi Feng-Shui Térrendezés® ··· Feng-Shui Oktatás és Tanácsadás
Pocsai Kata: 30/26-35-437 és Török Miklós: 30/92-99-328 ··· Szél-Víz Bt.

Feng Shui fejléc

Interaktív kincsek

A honlapot látogatók számára szeretnénk segítséget nyújtani, hogy … >>>

Méretszámítás

A Földre a materiális környezet jellemző, azaz mindennek van mérete. A méretek segítségével kifejezhető a harmónia. Léteznek kedvező és kedvezőtlen méretek, vagyis az általuk teremtett harmonikus, illetve diszharmonikus térélmény. … >>>

Földsugárzás (Geopatikus terhelés) mérés***

Az emberek már régen tudták, hogy szervezetünk állandó sugárhatásnak van kitéve. Ezek a sugarak egyrészt a világmindenségből érkeznek, másrészt a földből jönnek. A Föld és az égitestek sugárzásokat bocsátanak ki. Ezen sugárzások hatással vannak az emberek és az állatok életfunkcióira, sőt magatartásukra is kihatnak, a növények növekedését pedig befolyásolják.

A népnyelv minden földből érkező és szervezetünket érintő sugarat földsugárzásnak nevez. Hozzá kell tenni, hogy a földsugarak fogalma lényegében az emberi szervezetre káros sugarakat jelenti. A földsugárzás fogalomkörébe számos sugárfajta tartozik.

A földsugárzás nem egységes, hanem sugárzások, és különböző hullámok együttese alkotja. Az energia döntő részét a kozmosz és a Föld közötti tér potenciahullámai alkotják. A kozmosz és a Föld között egyenletes feszültségmező alakult ki, amely a föld vetődései, vízerek, törések, érctelepek fölött torzul, vagy koncentrálódik. Ez a feszültségmező, másként földsugárzások, kozmikus hullámok esténként megerősödnek, éjjel egy és két óra között erejük kétszeresére nő. Az időjárás is hatással van rájuk. Nyirkos időben a hullámok erősebben, mint száraz idő esetén és csúcspontjaikat zivatarban érik el dupla intenzitással.

A földsugárzás megnevezés megtévesztő lehet, ezért a szakirodalomban újabban ingerzónáról, zavarzónáról vagy helyhez kötött sugárzásról lehet olvasni, ami alatt ugyanazt értik.

PS10 biorezonanciás műszer Ezeket a földsugárzásokat lehet mérni ingával és más különböző radiesztéziai (szó jelentése: sugárzás érzékelés) eszközökkel, mi az "R-PS10"-es mérőműszerrel dolgozunk.
Radiesztéziai mérés esetén a geopatikus sugárzásokat feltérképezzük, tanácsot adunk a bútorok elhelyezésére, például megkeressük az ágynak a legjobb helyet, és ha szükséges, javaslatot adunk a kivédési, védekezési lehetőségekről.

Írásban átadásra kerül a felmérés közben készített rajzok.

  • Felmérésre kerülő geopatikus sugárzások (földsugárzások):
    • Vízér sugárzás …>>>
    • Hartmann-háló sugárzás …>>>
    • Curry-háló sugárzás …>>>

Radiesztézia

Ár (Ft)

Vízerek
Hartmann-háló
Curry-háló
+
Elektroszmog mérés
6000 Ft/szoba; (ÁFA AM; min. 2 szoba)
Budapest -  kiszállási díj: 6000 Ft
Egyéb helyszín esetén kérem hívjon!
Megjegyzés:

Vízerek

A földsugárzások keletkezését több okra vezethetjük vissza. Legismertebbek azok a földsugárzások, amelyek létrejötte vízerek létezésével vannak összefüggésben.
A föld felszínén futó vízfolyásokhoz hasonlóan, a föld mélyét is keresztül-kasul behálózzák a felszín alatti vízáramlások, mint testünket a vérerek és a nyirokerek.

Olyan áramlásokról is tudunk, amelyek nem kapcsolhatók az ismert felszíni vízfolyásokhoz. Ezekben az esetekben a talajban áramló természetes vízmozgásokról beszélünk.

A mesterséges vízáramlást az ember állítja elő, az épületek vízvezetékei, és csatorna rendszerei, a padlófűtés, a falfűtés, a parketta alatt meghúzódó fűtéscsövek által.

Elméletileg a vízérsugárzás a talajban áramló víz felett függőleges irányba mérhető. A felszín domborzati viszonyai, az ember alkotta objektumok képesek torzítani a sugárzást, ezért fordulhat elő, hogy a felszínen, vagy a szobában a tényleges geológiai elhelyezkedéstől eltérő helyen észlelhető a vízér kellemetlen hatása.
A vízérsugárzás mérésénél lényeges feltárni a vizsgált környezetben található vízerek tényleges helyét, illetve (torzíthatóságából kifolyólag) az ingerlő energiaterét.

A vízerek megkeresését akár már az épülendő ház megépítése előtt a telek felmérésével is megtehetjük, ilyenkor a ház helyének a pontosításánál fel tudjuk ezt az információt is használni. Egy megépült ház vagy lakás esetében az egyes szobákban "R-PS10"-es mérőműszerrel végezzük el a vízér felmérését, ilyenkor körbejárjuk a körülhatárolt területet, és megjelöljük jelölőcsíkkal a talált vízér helyét.

Hartmann - sugárzás

A Hartmann - sugárzás természetes eredetű földsugárzás egyik legismertebb fajtája. Az ingersávok elrendezésére jellemző a háló rendszer pontosan úgy, ahogy a térképeken jelölik a hosszúsági és szélességi vonalakat, fokokat. A Hartmann - sugárzás ingersávjai behálózzák az egész földet. Átlagos háló távolsága 2-3 m. Az egyenlítő felé közeledve szélesedik, a Föld sarkok felé közeledve sűrűsödik a háló szerkezete.
A Hartmann - sugárzás egyik fontos jellemzője, hogy torzítható. E rendszert egymástól függetlenül két magyar ember is felfedezte: Csalány Ferenc gépészmérnök, és Hernádi Mihály orvos. A világ mégis egy harmadik személyről, Hartmann - hálónak nevezi.

A Hartmann - hálóról megállapítható, hogy a Föld belseje és a sztratoszféra (a légkörnek a Földtől 10-15 km magasságban kezdődő felső rétege) közötti függőleges irányú energiakapcsolat része.

Az ingersávok egymástól való távolsága a terep adottságaitól függ. A minden zavaró tényezőtől mentes Hartmann - háló ingersávjainak egymástól való távolsága Magyarországon 2-4 méter között van. Az ingersávok egymásra merőleges kereszteződéseit rácspontoknak, csomópontoknak nevezik.

Sok emberre gyakorol kellemetlen hatást a Hartmann - sugárzás legerősebb 30-40 cm-es sávja. A Hartmann - háló sávjaiba lépő ember szervezete apró, de igen jelentős változásokkal reagál ezekre a sugárzásokra. Vannak olyan emberek is, akik erős immunrendszerrel rendelkeznek, és kevésbé zavarja őket ez az ingerlés.

A Hartmann - sugárzás mérésénél a több dolgot is figyelembe kell vennie, melynek mérését "R-PS10"-es mérőműszerrel végezzük el.

Curry - sugárzás

A Hartmann - sugárzáshoz hasonlóan, viszont átlósan fut egy másik hullám-rácsháló, melyet dr.Wittmann és dr.Curry fedezett fel. A szakirodalomban Curry - hálóként vált ismerté. A Curry - sugárzás is természetes sugárzása a Földnek, torzítható, rácshálós szerkezete 2-3 méteres.

A Curry-sugárzás negatív ingertartományainak hatását a Hartmann-sugárzás ingerléséhez hasonlíthatjuk, viszont a pozitív sávok kereszteződési pontja erősen töltő, kedvező hatású. E kedvező, töltő hatás csak akkor érvényesül, ha a sugárzás pozitív kereszteződése tiszta, vagyis nincs rajta másik ingerlő hatás, melynek meghatározásához a helységet fel kell térképezni. A mérésnél használt mérőműszer a "R-PS10"-es.

***
Megjegyzés: a tudomány által nem elfogadott a földsugárzások, ezáltal a hatásuk tudományosan nem igazolt!

Aktualitás

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

A tanfolyamok átmenetileg 2021. nyaráig szünetelnek!

Az oldalon online termékmegrendelés nem lehetséges!

Elérhetőség

Pocsai Kata:
   30/26-35-437

Török Miklós:
   30/92-99-328

Email:
   info@szelviz.hu

Feng-Shui napi-tipp

Valóban kedvező az integető macska használata?
Sajnos, azt kell mondanom, hogy teljesen kétes eredményre vezet, ha dísztárgyaknak tulajdonít kiemelt fontosságot. Az "integető macska" megvásárlása önmagában nem hoz eredményt Önnek.
A tanács által várható változás: 1%
A tanácsnál főleg pszichés eredményre számíthat.

Adatvédelmi Tájékoztató   |   Impresszum   |    Jogi Nyilatkozat   |    Cookie (Süti) Kezelési Szabályzat
1999-2021. Szél-Víz Bt. Minden Jog Fenntartva! Igazi Feng-Shui Térrendezés®   |    Kapcsolatfelvétel   |