Feng Shui tekercs | Nyitóoldal | Kapcsolatfelvétel |

Igazi Feng-Shui Térrendezés® ··· Feng-Shui Oktatás és Tanácsadás
Pocsai Kata: 30/26-35-437 és Török Miklós: 30/92-99-328 ··· Szél-Víz Bt.

Feng Shui fejléc

Interaktív kincsek

A honlapot látogatók számára szeretnénk segítséget nyújtani, hogy … >>>

Méretszámítás

A Földre a materiális környezet jellemző, azaz mindennek van mérete. A méretek segítségével kifejezhető a harmónia. Léteznek kedvező és kedvezőtlen méretek, vagyis az általuk teremtett harmonikus, illetve diszharmonikus térélmény. … >>>

Vélemények

Balogh-Bóta Erzsébet

Aki szeretné megismerni, megtanulni a Feng Shuit, a lényegre világított rá a tanfolyam. Egy jó összegzés, amelyben az alapok megvannak. Ha a nagy tanfolyam is ilyen jól van felépítve, akkor egy hatalmas tudást szerezhet meg a hallgató. Ezen a tanfolyamon elhangzottakat már lehet hatékonyan alkalmazni.
Köszönöm

Feng Shui Jin-Jang

Sárik Péter Jazz-zongoraművész, Zeneszerző, Tanár

(www.petersarik.com)

"Katával, Miklóssal és Lacival először egy névjegytervezés kapcsán találkoztam.
A Feng shui régóta érdekelt ezért fontosnak tartottam, hogy a névjegyem amellett, hogy jól nézzen ki, színeivel, elrendezésével, jó energiáival segítsen engem.
Valaki mással megterveztettem egyet, de nem értem el a várt eredményt, így tovább kerestem és megtaláltam Őket.
Ekkor kezdődött a közös munka, ami számomra azért volt rögtön nagy élmény, mert ellentétben az előző tervezővel, Ők bevontak a műveletekbe, elmagyarázták mi miért jó vagy nem jó, figyelembe vették a kéréseim és rengeteg különböző tervet, vázlatot készítettek, ami után csak ki kellett választanom, ami a legjobban tetszett. Rugalmasak voltak abban is, ha utólag többször kértem apró módosításokat, és végül nagyon elégedett voltam az eredménnyel.
Mindezek miatt úgy döntöttem, hogy Velük fogom elkészíttetni a weboldalam is.
Ma már tudom, hogy nagyon jól döntöttem.
Akár a névjegynél itt is rendkívül lelkiismeretes és nagy figyelemmel teli munka kezdődött.
Minden apró részletre odafigyeltek:
- nekem tetsző egyszerű dizájn és a feng shui szempontjából is megfelelő külalak,
- keresőbarát felület,
- könnyű kezelhetőség,
- marketing és eladástechnikák alkalmazása a megjelenítésben és a szövegtartalomban,
- könnyen letölthető mégis nagyszerű minőségű videó anyagok,
- egyszerűen kezelhető hírlevél rendszer és még ezer apróság, amit nem sorolok fel, de nagyon sokat segítenek, hogy az oldal látogatója kényelmesen és gyorsan áttekinthesse az összes tartalmat.
Mikor ezeket a sorokat írom, már több, mint fél éve működik a weboldal és látom az eredményeket is.
Hozzáértők és laikusok egyaránt dicsérik az oldalt, azt mondják illik hozzám, képvisel engem, könnyen megtalálják az információkat, jobban megismertek általa, stb.
A másik fontos dolog, hogy több megrendelést kaptam már kifejezetten a weblapnak köszönhetően.

Én jazz-zongorista vagyok, a legfőbb reklámfelületem az internet, és a fent említett keresőbarát felületnek köszönhetően igen előkelő helyeken van az oldalam, ha valaki mondjuk például jazz-zongoristát keres rendezvényre a Google-ban. (Ki lehet próbálni! :-)

Ez annál is inkább nagyszerű, mivel több száz jazz-zongorista van az országban.
De nem szűkíteném le a kört hazánkra, épp ma kerestek meg az oldal alapján Dániából.

Szóval működik.
Ajánlom mindenkinek Katát, Miklóst és Lacit, aki szeretne egy kiválóan működő szép weboldalt magának! Én örülök, hogy megismerhettem Őket, és mindig büszke vagyok, mikor ráklikkelek a saját oldalamra!"

Feng Shui Jin-Jang

Tanfolyami hallgató: Karai Zoltánné Éva

Elért végzettség: feng-shui tanácsadó
karaiz@monornet.hu

"Nekem nagyon tetszett a tanfolyam és dacára annak, hogy mekkora dilemmát jelentett számomra kiválasztani a sok tanfolyam közül a megfelelőt, azt hiszem, hogy jól döntöttem.
Én, személy szerint - a tanfolyam ideje alatt - nagy változáson mentem keresztül, amit rajtam kívül a környezetem is észrevett, és amit a Ji-Kingnek köszönhetek. Bízom abban, hogy a tanfolyam befejezése után is lesz elég erőm, hogy előre haladjak, és ne visszafele fejlődjek.

Azt, hogy ezt az egészet "profi" módon, mikor fogom művelni, arról sajnos fogalmam sincs.
Egyetlen dolgot keveselltem. A személyi rész elemzésének gyakorlását. Alex-Péteren kívül a saját számaink jelentésének átbeszélése talán közelebb vitt volna minket a gyakorlathoz.
A tudáshoz vezető ajtó kinyitását szívből köszönöm."

Válasz a felvetett problémákra:
Köszönjük szépen a véleményt és a hasznos észrevételeket. Sok éves oktatói tapasztalatunk alapján bátran írhatjuk, hogy igen fontos a gyakorlás, és a gyakorlat megszerzése. Mint tudjuk: "A gyakorlat teszi a Mestert".

A gyakorlatszerzésre a következő megoldásokat vezettük be:
  1. + 10 órával megnöveltük a tanfolyam időtartamát.
  2. A Hallgatóinknak egyéni konzultációs lehetőséget biztosítunk az irodánkban.
  3. Rendszeresen tartunk csoportos Feng-Shui Műhely Tréning hétvégéket.
  4. Kiegészítő tanfolyamot tartunk Asztrológia, és Ji-Csing témakörökben.

Feng Shui Jin-Jang

Simon Csaba

Juharpark Bt. - Szállítmányozás
Feng-Shui tanácsadás

" Hozzávetőlegesen 2 évvel ezelőtt kértük fel a Szél-Víz Bt.-t, hogy végezzék el a házunk feng-shui alapján történő felmérését, valamint a családunk tagjainak személyi elemzését.

Az első lépés a személyi elemzés volt, melynek keretében minden tagja a családnak egy részletekre kiterjedő elemzést kapott, hogy milyen főbb vonások jellemzőek rá, valamint, hogy a döntéseknél és a célok kitűzésénél milyen dolgokat érdemes mérlegelnie. Mielőtt a térrendezésre sor került volna, felmérettük a lakásunkat a radiesztézia szempontjai alapján.

A következőkben Katáék elmagyarázták, hogy a feng-shui alapján történő átrendezéssel, milyen előnyök várhatóak és mi a célja a felmérésnek. Miután az előkészületek megtörténtek, ezután került sor az eredmények ismertetésére, valamint beleegyezésünk után a szükséges változtatások végrehajtására, valamint a tradicionális eszközök elhelyezésére.

Ezután a hatások megfigyelése következett, ami nem is maradt el. A részletekkel nem akarom untatni az olvasót, de hetek elteltével, egy kivételével a házban a várt változások következtek be. Volt ahol jobban érzékelhető volt és olyan is ahol kevésbé, de mindenhol történt valami. Az egy kivétel, amire utaltam, az egy félreértésen alapult, mert Katával félreértettük egymást, hogy a nappaliban milyen hatásokat és érzést szeretnék megélni. Pár hónappal később a problémámat megosztottam vele és miután megértette, hogy mire gondolok, pár eszközcserével megoldotta a változást. A változás már napokkal később érzékelhető volt.

Most több év elteltével megállapíthatom, hogy az Ő általuk alkalmazott módszer nem csodaszer, hanem nagymértékben segít az ott élő embereknek abban, hogy minden zuga az otthonuknak azt a célt szolgálja, amit elvárnak tőle és hogy segítsen pihenést, feltöltődést biztosítani a mindennapokra. Természetesen az emberi tényezőket a feng-shui sem tudja pótolni, de nagymértékben segít abban, hogy az ott élő emberek ne elfásuljanak, leeresszenek, hanem kellő energiaszinttel élhessék mindennapjaikat.

Kata és Miklós által nyújtott szolgáltatásról azt szeretném elmondani, hogy az elvárható legnagyobb profizmussal és figyelemmel állnak mindig a dologhoz, nem ígérnek többet, mint amit meg is tesznek. Mint emberek nagyon kedvesek és segítőkészek. Summázva, akik igénybe veszik a szolgáltatásaikat, azok nem lesznek becsapva és azt fogják kapni és annyiért amit előzetesen megbeszéltek.

Szívélyes üdvözlettel: Simon Csaba "

Feng Shui Jin-Jang

P. István

Elért végzettség: feng-shui tanácsadó (2009.5.20.)

" A Feng-Shui Tanfolyam nagyon jó, remek, igazi, a Tao alapjain áll és tradicionális képzést nyújt. Valóban ez az igazi feng-shui.
Legalább 6 hét, hónap szükséges a tanfolyam kezdetétől fogva, hogy az emberek egy plasztikus rálátása legyen a dolgokra. Ezeket a gondolatokat nem csak meg kell érteni, be kell fogadni, szinte látni kell őket és érezni. Érezni, hogy minden összefüggést láthassunk.
És ami fontos, valahol szívből jövően meg kell szeretni ezt az egész gondolkodásmódot.
A nyugati asztrológia több mint harminc éves ismerete és gyakorlata ellenére is ez egy teljesen csodálatosan újszerű világ, melyet sok-sok meditálással, gyakorlással és szeretettel lehet elsajátítani.
A Tao eltér az európai ember neveltetésétől és gondolkodásmódjától, és aki nem ebben nőtt fel, annak nehéz ezt befogadnia még odaadó szeretettel is igen hosszú idő.
Most már pár hét óta bennem élnek ezek a gondolatok, nem kell a jegyzetet kinyitnom mindig, szinte úgy, már érzem és látom a dolgokat. Most már egy egésszé kezd összeállni a kép, úgy, mint egy puzzle játék, vagy kirakós játék, nem csak az egyes részeket látom már, hanem kezdem az egészet is látni, vagy inkább helyesebben mondva érzékelni, sejteni.
Úgy érzem, hogy az igazi tudás és alkalmazás felé most nyílt meg igazából az út előttem.
Minden érdeklődőnek, és akik vonzalmat éreznek ilyen dolgok iránt, szívből csak ajánlani tudom, hogy menjen el erre a tanfolyamra. Ezzel csak szellemileg és emberileg csak nyerni, gyarapodni és fejlődni lehet.
A mindennapi hétköznapokat kísérő gondok, problémák, keserűségek, nehéz pillanatok helyes felismerésében és helyes tettel való megoldásában óriási segítséget ad a Tao, a Feng-Shui, amit ezen a tanfolyamon teljes mértékben megkaptam.
Az Oktató személye, hozzáállása, kedves, melegszívű embersége és megértése, valamint a Jegyzetkészítő által készített sok-sok remek jegyzet óriási segítséget és támogatást adott az anyag megértésében és elsajátításában.
Nem könnyű anyagról van szó, de az általa nyújtott tudás csodálatos szépsége minden fáradságért és lemondásért kárpótol.
Mindenkinek legjobb szívvel és sok szeretettel ajánlom ezt a tanfolyamot, és sok szerencsét és sikert, és a gyakorlatban nagyon sok sikerélményt kívánok hozzá.

P. István "

Aktualitás

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

A tanfolyamok átmenetileg 2021. nyaráig szünetelnek!

Az oldalon online termékmegrendelés nem lehetséges!

Elérhetőség

Pocsai Kata:
   30/26-35-437

Török Miklós:
   30/92-99-328

Email:
   info@szelviz.hu

Feng-Shui napi-tipp

Valóban kedvező az integető macska használata?
Sajnos, azt kell mondanom, hogy teljesen kétes eredményre vezet, ha dísztárgyaknak tulajdonít kiemelt fontosságot. Az "integető macska" megvásárlása önmagában nem hoz eredményt Önnek.
A tanács által várható változás: 1%
A tanácsnál főleg pszichés eredményre számíthat.

Adatvédelmi Tájékoztató   |   Impresszum   |    Jogi Nyilatkozat   |    Cookie (Süti) Kezelési Szabályzat
1999-2021. Szél-Víz Bt. Minden Jog Fenntartva! Igazi Feng-Shui Térrendezés®   |    Kapcsolatfelvétel   |