Feng Shui tekercs Feng Shui tekercs | Nyitóoldal | Kapcsolatfelvétel |

Igazi Feng-Shui Térrendezés® ··· Feng-Shui Oktatás és Tanácsadás
Pocsai Kata: 30/26-35-437 és Török Miklós: 30/92-99-328 ··· Szél-Víz Bt.

Feng Shui fejléc

Interaktív kincsek

A honlapot látogatók számára szeretnénk segítséget nyújtani, hogy … >>>

Méretszámítás

A Földre a materiális környezet jellemző, azaz mindennek van mérete. A méretek segítségével kifejezhető a harmónia. Léteznek kedvező és kedvezőtlen méretek, vagyis az általuk teremtett harmonikus, illetve diszharmonikus térélmény. … >>>

Elektroszmog mérés

Duna Tv - Elektroszmog

A környezetünk, lakó és munkahelyünk ma már elektroszmogtól szennyezett területnek nevezhető. Az általunk használt gépek, eszközök, dísztárgyak közül is sok elektromos energiával működik, így ezek is további elektroszmog források. A XXI. századi rohanó, stresszel teli életünk terhelése már teljesítőképessége határa felé halad.

Az elektroszmog egy összetett sugárzás halmaz. Ezt a sugárzást nem lehet látni, színtelen, szagtalan, íztelen, nincsen hangja és az ember szinte képtelen kikerülni az ingerzónájából.

Két nagy összetevő csoportja van, a mágneses váltómező és az elektromos váltómező. Az elektroszmogot ma már nevezik a legújabb kori környezetszennyezésnek is. Az elektroszmog az emberi agyban található bázismag rezgését szünteti meg. A tobozmirigy által termelt melatonin termelést is gátolja az elektroszmog. A melatonin haszna többek között a kutatók szerint, hogy gátolhatja a daganatsejt-növekedést (DNS-védelme révén), megakadályozhatja a bölcsőhalált.

Kétféle problémát okozhat az elektroszmog. Az egyik, ha egy helyen magas az értéke, a másik, ha nagy az ingadozása, mert ez stresszt okoz. Akár egyik, akár a másik van jelen, a szervezetet már akkor is terheli.

Az elektroszmog ingerlését akkor lehet pontosan felderíteni, ha az elektroszmog-mérő külön képes választani az elektromos váltómezőt és a mágneses váltómezőt. Jó, hogy ha az irányát is meg tudja határozni az ingerhatásnak.

FM6T Elektroszmogmérő műszer A Fauser Digital FM6T műszerrel megmérjük, mind az elektromos, mind a mágneses összetevőt is - természetesen mind a külső ingerzónák pl.: elektromos nagyfeszültségű távvezeték, mind a lakáson belüli elektromos berendezések által keltett elektroszmogot egyaránt.

Tanácsadásaink során irányelvként a Német Épületbiológiai Irányelvek Ajánlását tekintjük, mely hangsúlyoznám, hogy nem szabvány, hanem ajánlás.

Mező Extrém Erős Gyenge Nincs
Elektromos (V/m) <50 5-50 1-5 >1
Magnetikus (nT) <500 100-500 20-100 >20

Elektroszmog mérés

Ár (Ft)

Elektroszmog mérés
30.000 Ft (ÁFA AM)
Budapest - kiszállási díj 6000 Ft

Egyéb helyszín esetén kérem hívjon!
Megjegyzés: Az ár magába foglalja egy lakás/vagy családi ház teljes felmérését. Iroda(ház)/ lakóközösség esetén kérem hívjon.

Magyarországon érvényben lévő lakosságra vonatkozó egészségügyi határértékeket a 63/2004. (VII.26.) ESZCSM rendelet határozza meg, mely a táblázatban feltüntetett értékek többszörösét engedik meg.

Aktualitás

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

A tanfolyamok átmenetileg 2021. nyaráig szünetelnek!

Az oldalon online termékmegrendelés nem lehetséges!

Elérhetőség

Pocsai Kata:
   30/26-35-437

Török Miklós:
   30/92-99-328

Email:
   info@szelviz.hu

Feng-Shui napi-tipp

Hogyan tudok több Csit bejuttatni az otthonomba?
Egyszerűen, helyezzen el domború tükröket (átlag 3 darabot) az ablakkereteken. Így a Nap fényét újra felhasználva megszűrheti a lakásába beáramló levegőt. Az ily módon felhevített és megszűrt levegő antibakteriális, csökkenti az allergiás tüneteket, és Napenergiákban gazdagabb, tehát Csiben gazdagabb lesz.

Adatvédelmi Tájékoztató   |   Impresszum   |    Jogi Nyilatkozat   |    Cookie (Süti) Kezelési Szabályzat
1999-2021. Szél-Víz Bt. Minden Jog Fenntartva! Igazi Feng-Shui Térrendezés®   |    Kapcsolatfelvétel   |