Feng Shui tekercs | Nyitóoldal | Kapcsolatfelvétel |

Igazi Feng-Shui Térrendezés® ··· Feng-Shui Oktatás és Tanácsadás
Pocsai Kata: 30/26-35-437 és Török Miklós: 30/92-99-328 ··· Szél-Víz Bt.

Feng Shui fejléc

Interaktív kincsek

A honlapot látogatók számára szeretnénk segítséget nyújtani, hogy … >>>

Méretszámítás

A Földre a materiális környezet jellemző, azaz mindennek van mérete. A méretek segítségével kifejezhető a harmónia. Léteznek kedvező és kedvezőtlen méretek, vagyis az általuk teremtett harmonikus, illetve diszharmonikus térélmény. … >>>

Török Miklós Távközlési ü.mérnök

 

Török Miklós Távközlési ü.mérnök 1966-ban születtem, a műszaki dolgok iránti érdeklődésem már gyermekkoromat is végigkísérte. Tanulmányimat a Széchenyi István Távközlési Műszaki Főiskolán végeztem el.
Az egészség megőrzését, a betegségek megelőzését világ életemben lényegesnek tartottam.
Feleségem, Pocsai Kata feng-shui tanulmányait folyamatosan figyelemmel kísértem. A feng-shui alaptétele: a Csi előállítása, fenntartása, gyűjtése - a Sá Csi felismerése, megnevezése, megszüntetése. A Sá Csi fogalomkörébe sok egyéb dolgon kívül az elektromosság által gerjesztett zavaró inger is beletartozik. Az elektromosság a mai kor vívmánya, mégis a 6000 éves feng-shui tudományával össze lehet egyeztetni, mivel a Sá Csi az emberi szervezet számára ártó dolgokat jelöl, így a modern tudomány az ősi tudáshoz.
Szaktanácsadóként az elektromosság révén keletkezett elektroszmog felismerése, megnevezése, megszüntetése a feladatom. Az elektroszmog felmérése speciális műszerrel történik, indokolt esetben kivédésére vagy megszüntetésére is javaslatot teszek.
A feladataim közé tartozik: feng-shui témakörben történő szoftver fejlesztések, adminisztrációs és marketing feladatok, weblap készítés, karbantartás.

Aktualitás

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

A tanfolyamok átmenetileg 2021. nyaráig szünetelnek!

Az oldalon online termékmegrendelés nem lehetséges!

Elérhetőség

Pocsai Kata:
   30/26-35-437

Török Miklós:
   30/92-99-328

Email:
   info@szelviz.hu

Feng-Shui napi-tipp

Hogyan tudok több Csit bejuttatni az otthonomba?
Egyszerűen, helyezzen el domború tükröket (átlag 3 darabot) az ablakkereteken. Így a Nap fényét újra felhasználva megszűrheti a lakásába beáramló levegőt. Az ily módon felhevített és megszűrt levegő antibakteriális, csökkenti az allergiás tüneteket, és Napenergiákban gazdagabb, tehát Csiben gazdagabb lesz.

Adatvédelmi Tájékoztató   |   Impresszum   |    Jogi Nyilatkozat   |    Cookie (Süti) Kezelési Szabályzat
1999-2021. Szél-Víz Bt. Minden Jog Fenntartva! Igazi Feng-Shui Térrendezés®   |    Kapcsolatfelvétel   |